Grilování….nechte se zlákat :-)

Teploty se rychle šplhají na horu, ideální to čas k oprášení grilu po dlouhé zimní  sezóně (no zimní…. 🙂 ), které jako každý rok vévodila zvěřina.

Tak že je tu ten ideální čas na GRILOVÁÁÁNÍ :-D.

A co si letos dopřát? Máme pár novinek……

FLANK (pupek)- profláknuté to maso :-), ale otestovali jsme a shedali jsme, že takový Flank z Namíbie či Chille, nejen že úžasně chutná, ale je i za velmi přijatelnou cenu 🙂

HANGER(vnitřní starana pupku) – je vyšší než flank, o něco málo tučnější (což mimochodem zaručí to, že maso je úžasně šťavnaté) a kromĚ klasické Austrálie, jej máme také z Namibie a cena? Lákavá… 🙂

KREVETY – stačí jen zakápnout olivovým olejem, přidat trochu česneku (jen pro vůni) a celé krevety či krevety bez hlavy jsou jako stvořeny pro grilování. Ideální velikost 16/20.

TAK JEN VESELE DO TOHO….JAKO MY 🙂

TÝM SPOL. ASPIUS